Věrnostní slevy

při objednávce nad 2500 Kč

Doprava zdarma 

při nákupu nad 899 Kč

(Zásilkovna)

Přírodní kosmetika

Vegan, netestováno na zvířatech, bez chemie

Platba kartou, převodem, PayPal či dobírkou

Rychle a on-line

Rychlé dodání

V den objednání či den následující

Poštovné od 69 Kč 

Balíme pouze do použitých krabic nebo do krabic určených k likvidaci

Fixujeme kukuřičným škrobem a papírem

100 % netestováno na zvířatech, bez utrpení a to se nikdy nezmění

Testováno na lidech

Námi prodávané zboží sami používáme

KONTAKTY

GCosmetiX & Food
Vidov 27
370 07 České Budějovice
tel: +420 605 300 984
info@gcgroup.cz

NOVINKY

arr3Organické čaje přicházejíSoučástí péče o pleť je samozřejmě i strava a ideálním doplňkem je právě čaj. Nadále pracujeme na... arr3Nově v nabídceKosmetika Soma si získala množství zákazníků a proto jsme se rozhodli rozšířit nabídku. Rozšíření... arr3Přírodní kosmetika a potraviny z ŘeckaJsme mladí lidé kteří se rozhodli dovážet a propagovat přírodní kosmetiku a potraviny z Řecka, kde...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 280 Kč (10,92 €)
skladem
naše cena 260 Kč (10,14 €)
skladem
naše cena 100 Kč (3,90 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 340 Kč (13,26 €)
skladem
naše cena 220 Kč (8,58 €)
skladem
Facebook

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas GCosmetiX & Food (Zdeněk Šustr), se sídlem Vidov 27, 370 07 České Budějovice, IČ 08335524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů